Mikor az utolsó tabu is megdől.

2009.09.21. 16:22 - Niko415

Ma voltunk ortopédiai szűrésen, amitől mindenki elrettentett, sokan voltak, a gyerekek ordítottak, mindenkit 9-re hívtak, kár volt rohanni. Tömegrendelés, gondoltam. Ide se soha többet.

De...

Hamar lement: 3/4 óra alatt, és kiszűrték azt, amit eddig egy orvos se, még a nagyon alapos fizetős marha elegáns klinika sem: kötött a csipő, lazítani, tornáztatni kell minden pelenkázásnál! El is kezdtem épp tegnap a tornát és a masszázst, már végre kezdi élvezni a fürdés előtti procedúrát, és fürdést. Jól el is fáradt, hamar elaludt. És én is nagyon élvezem a vele való foglalkozást. Főleg, ha hagy időt pihenni.

Semmi oldalt fekvés, ezt javasolták a klinikán! Hiába ez a divat most a rettegett csecsemőhalál miatt. Most épp lenyomtam a fejét alváshoz, szokásos üvöltő dervis, cumit hamm bekap, majd kb. nem túlzok 2-3 perc és elaludt. Az előző alkalommal így aludt 2 órát! Most várakozom, ha csak egy lesz belőle az is jó. De legalább nem kell hadakoznom a kezével, lábával, amit így alig bír mozgatni. Még az is lehet, hogy képes visszaaltatni így magát?? Ez már túl szép lenne. Látom emelgeti a fejét, várok... Hát nem úgy tűnik. Pedig erre vágyom a legjobban. Alszik egyben másfél órákat, magától visszaalszik miközben én mellette pihenek, vagy irogatok a gépen. De csodás lenne!

Hát nem, azért így nem aludt vissza.

De már ügyesen emelgeti a fejét! Sőt vissza is fordul hasról hátra! Olyan erős, ügyes kisfiú! A kezét is megtalálta, időnként gyűrkölészi befele, akkor gyorsan cumit cserélek, mert a kezét kivenni a szájából, hát az már nehéz eset lesz, a cumival még csak megküzdünk...

Viszont csöndben szmörtyölészik, nézelődik! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danácskám olyan remekül elszórakozik vele, együtt rötyörésznek! Olyan tündéri kor ez, egyre édesebb, és a mosoly, gügyögés minden ádáz sírást elfeledtet. Bár a szemeim vörösek az éjszakázástól, de reggel egy ilyen kacaj, és bírja az ember tovább.

Most az utolsó tabut is bedobtam (na jó a NO Tápszer még hátravan), MELL + ÜVEG, ahogy Suttogó javasolta, szopi előtt negyed órával lefejt tejet adtam szopi után este, mielőtt én lefeküdtem: álometetéskor (ill. felébredt), és láss csodát, nem aludt bele az evésbe, és 10-től 3-ig aludt! és le is ment az etetés 20 perc alatt: 15 perc szopi + 5-10 perc alatt megitta az üveg tartalmát. És ráadásul a híg eleje, sűrű vége miatt sem kell így aggódnom, hisz keveredik ezáltal minden. 

Viszont ez azt jelenti, hogy minden nap fejnem kell! Egyrészt, hogy ne felejtse el az üveget, és néha anyám is meg tudja etetni este, ha itt van, ezzel is nyerve nekem néhány órát. No meg, hogy minél többet aludjon éjszaka. Viszont így fel kel ébreszteni magam 1/2 3-kor órára, hogy mire ébred legyen tej. Hacsak nem akarok üvöltő gyerekkel a karomban fejni, vagy tejet melegíteni. Ez a fejés egyelőre nehézkes, lassú, körülményes, az eszközös sterilizálása miatt. De majd csak belejövök ebbe is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaktermeszetesen.blog.hu/api/trackback/id/tr951397248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása